Siyah-beyazlı ekip, tüm olumsuzluklara rağmen alınan 3 puanın keyfini çıkarırken, hazırlıkları da moralli bir şekilde devam ettiriyor. Teknik Direktör Yavuz İncedal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından ayağa pas ve hareketli çalışmalar yaptı.

"ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ"

Yavuz İncedal, “Futbol oynanması değil, yürünmesi bile zor olan bu sıcak havada oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tekrar kutluyorum. Bir arada çok fazla çalışamamanın oyunsal anlamda eksiklerini Arsinspor maçında gördük. Ama böyle ortamlarda kesinlikle 3 puan çok çok önemli. Sonuçta da 3 puanı aldık. Arsin maçı geride kaldı. Bundan sonra artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Tabii ki takımımızın belli bir seviyeye gelmesi için daha çok zamana ihtiyacımız var. Bu bir gerçek. İlerleyen haftalarda ne yaptığını bilen bir Aydınspor 1923 ortaya çıkacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

TARSUS’TA KUPA MESAİSİ

Ligin 4. haftasında Aydınspor 1923’ün deplasmanda karşılaşacağı rakibi Tarsus İdman Yurdu, yarın kupa mesaisi yapacak. Lig’de 6 puan ile ikinci sırada yer alan Mersin ekibi, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Eleme maçında Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ile mücadele edecek. Bursa’da oynanacak olan maç, saat 20.30’da başlayacak.