Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP Aydın İl Başkanlığı’nda yapılan programda partililer bayramlaştı. Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan ile çok sayıda partili katıldı.

BAYRAMIN GÜZELLİKLER GETİRMESİNİ DİLİYORUM 

MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, bayramların insanları bir araya getiren, birlik ve beraberlik duygularının en güzel şekilde yaşandığı özel günler olduğunu ifade ederek, "Daha çok sevgi ve karşılıklı saygıyla; bir arada yaşamanın, birlikte geleceğe yürümenin iradesi ile ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden bir bütün olarak bayramları kutlamak dileklerimle hemşehrilerimin, dava arkadaşlarımın Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, Türk-İslam alemine huzur, saadet ve güzellikler getirmesini diliyorum" dedi.

İSTANBUL’U EHLİNE TESLİM ETMEK İSTİYORUZ 

Partililerin bayramını kutlayan Genel Başkan Yardımcısı Depboylu, İstanbul seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulundu. İstanbul seçimlerinin şaibeli olması nedeniyle iptal edildiğini dile getiren Depboylu, “23 Haziran’dan sonra şaibeler ortadan kalkacak. Ben de 10 Haziran'dan itibaren genel başkan yardımcısı, divan üyesi olarak İstanbul'daki çalışmalarımızda bizzat bulunacağım. Adayımız Binali Yıldırım ile İstanbul'un çok daha emin ellerde olacağına ve iyi hizmet göreceğine inanıyoruz. Açıkçası biz İstanbul'u ehline emanet etmek istiyoruz” diye konuştu.