AK Kadınlar tarafından Atatürk Kent Meydanı’ndaki AK Parti seçim standında gerçekleştirilen fidan dağıtımına Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Saliha Dönmez de katıldı. Halk oyunları gösterisinin ardından bin 500 fidan vatandaşlara dağıtıldı.

DİRİLİŞE İMZA ATACAĞIZ

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Nevruz’u fidan dağıtımı ile kutladıklarını belirterek, “ Nevruz baharın gelişi ve diriliş anlamına geldiği için bugün fidan dağıttık. 31 Mart’tan sonra Aydın’da tam bir dirilişe imza atacağız. Çok güzel hizmetlere imza atacağız. Bahar güzel olacak” dedi. Aydın’ı AK Belediyecilik hizmetleriyle tanıştırmayı istediklerini dile getiren AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Saliha Dönmez ise “Nevruz ile beraber bolluk bereketli birlikte Aydın’da AK belediyeciliğe geçilecek. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız inşallah Aydın’da zaferle ayrılacak” diye konuştu.

AYDIN DAHA YEŞİL OLACAK

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ise “Nevruz’da fidan dağıttık. Fidanlarımızı vatandaşlar sulamasını yapacak. Umarım önümüzdeki dönem büyükşehir belediyesi olarak fidan dağıtacağız. Daha yeşil bir Aydın için fidanları toprakla buluşturacağız. Seçim çalışmaları çok güzel gidiyor. Her şey sahada, hemşerilerimiz bize teveccüh göbsteriyor. Kazanacağız. Aydın güzel hizmetlerle tanışacak. Aydın’da iş, aş var. İlimiz her şeye değer” AK Kadınlara etkinlikten dolayı tebrik etti.