Bayram için tonlarca baharat hazırlandı

Kurban bayramına saatler kala gündemi en fazla meşgul eden konulardan biri de etin en sağlıklı ve en lezzetli şekilde nasıl tüketileceği oldu. Uzmanlar sağlıklı ve lezzetli et tüketmek isteyenlerin eti mutlaka terbiye ederek tüketmesini önerirken, merkezi Aydın’da bulunan Tuğba Kuruyemiş, kurban bayramı için tonlarca baharat hazırladı.

Haber albümü için resme tıklayın

Et tüketiminin ayrı bir kültür olduğunu ve etin en sağlıklı şekilde tüketilmesi için uyulması gereken bazı kuralların olduğunu ifade eden Tuğba Kuruyemiş Baharatlardan Sorumlu Gıda Mühendisi Eda Bedir, kurban bayramı öncesi hazırlanan tonlarca baharatın ülke genelindeki mağazalarda satışa sunulduğunu belirtti.
Kurban Bayramı ve akabinde baharatlardan en çok kimyon, karabiber, kekik, nane ve köfte harcı tüketildiğini Tuğba Kuruyemiş olarak kurbana özel hazırlanan baharatların ülke genelindeki tüm mağazalarda müşterilere sunulduğunu belirterek “Etin lezzetini veren, pişirme tarzının yanı sıra aynı zamanda baharatlardır İyi bir lezzet elde etmenin ilk kuralı uygun baharatı kullanmaktır. Gıda mühendislerimizin nezaretinde hazırlanan baharatlar müşterilerimizden yoğun ilgi görüyor” dedi.

30 Ağustos 2017 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz


Şehir Markaları

1 yıllık yayın süresi ve makul bütçesi ile markanızı parlatın.

0 (256) 213 16 50
Reklam bilgi

Anket Sitemizi nasıl buldunuz?