Aydın 1.Amatör Küme ekiplerinden Aydınspor’da kurumsallaşma çalışmaları sürüyor. Yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle mücadelede edecek olan siyah beyazlılardan bir hamle daha geldi. Önümüzde ki sezonlarda hedefini profesyonel ligler olarak belirleyen Efsane’de Sportif Direktörlük görevine Aydınlı kurt Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin getirildi. Altyapı Koordinatörlüğü’ne ise geçen sezon A Takımı çalıştıran Oktay Boyraz getirildi. Kulüp Başkanı Özcan Çetav ile Kulübün Onursal Başkanı Veysi Aydin, Genel Kaptan Gökhan Güzeloğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Hasan Karaca, Aydınlı futbol adamı Tekin ve Boyraz’a sonsuz güvendiklerini ifade ederek, yeni görevinde her iki isime de başarılar diledi.

YUVAYA GERİ DÖNDÜ

Aydınspor’un şaşalı dönemlerinde teknik ekipte çeşitli görevlerden bulunan ve teknik direktörlük de yapan Tevfik Ata Tekin, yıllar sonra yeniden efsane kulübe Sportif Direktörlük görevine getirildi. 1992-93 Sezonunda Aydınspor’da PAF Takım’da çalışan daha sonra da A Takımın başına geçen Tekin, sonraki sezonda Sökespor’un başına geçmiş ve ardından yeniden siyah beyazlı kulübe geri dönmüştü. 1995-96 Sezonunda yeniden Aydınspor’da görev yapan tecrübeli teknik direktör sırasıyla Çine Madranspor, Aydınspor 1923, Bağcılarspor, Sökespor, Muğlaspor, Kuşadasıspor ve geçtiğimiz sezon Bergama Belediyespor’da görev yaptı.

YERLİ OYUNCULARA GÜN DOĞDU

Aydın’da 90’lı yıllarda Aydınspor’a birçok yerli genç oyuncuları kazandıran ve Türk futbolunda önemli yerlere gelen oyuncularla çalışan Tekin, Özcan Çetav ve Veysi Aydin yönetiminde yeniden ayaklanan Aydınspor’un başına geçerek, gelecek yılların müjdecisi oldu. Yıllar sonra evine dönmüş gibi sevindiğini söyleyen tecrübeli isim, Aydınspor camiasına ve Aydın futboluna hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

BOYRAZ ALTYAPI’DA

Geçen sezon Aydınspor’un A Takımı’nı çalıştıran Antrenör Oktay Boyraz, sezon sonunda karşılıklı anlaşmanın ardından görevinden ayrılmıştı. Boyraz’ın boşa düşmesiyle bir çok Süper Amatör Lig’den teklif gelmesine rağmen teklifleri geri çeviren tecrübeli antrenör, yeniden Aydınspor’a göreve getirildi. Oktay Boyraz, Altyapı kategorilerinden sorumlu olacak.