Spor Toto BAL Aydın temsilcilerinden Bozdoğan Belediyespor, sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Kendi tesislerinde yaptığı antrenman ve hazırlık maçlarıyla eksiklerini kapatmaya çalışan yeşil beyazlılar, antrenör Vedat Akbuğday koordinesinde 23-24 Eylül’de oynanacak olan ligin ilk maçına hazırlanıyor. 
  Geçen seneki kadroyu koruyan ve üzerine de takviyeler yapan Bozdoğan Belediyespor, bir yandan da bazı oyuncularla da görüşmelerini sürdürüp iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Bozdoğan Belediyespor’u üçüncü evladı gibi gören ve kulübün onursal başkanı olan Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, hazırlıkları da gün be gün takip ediyor. Adeta mesai bitiminde soluğu tesislerde alan Apaydın, takımın durumu ve transfer çalışmaları için de mesai harcıyor.     

“HEDEF ŞAMPİYONLUK”


Bozdoğan Belediyespor’un Aydın’ın en köklü kulüplerinden birisinin olduğunu belirten Apayadın, “Bu sene üçüncü kez BAL’da oynayacağız. Bu ligde artık tecrübeliyiz. Bu seneki hedefimiz de şampiyonluk ve 3. Lig’e çıkmak. Bu anlamda gerekli bölgelere ve mevkilere transferler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. İnşallah hedefimize ulaşıp Bozdoğan gibi bir ilçeyi Aydın’da ve Türkiye’de temsil etmek istiyoruz. Amaç Bozdoğan’ı spor aracılığı ile tanıtmak. Zaten ben de ilk belediye başkanı seçildiğimde altyapı ve tesisleşmeye önem vermiştim. Bunu tamamladık ve yavaş yavaş tecrübelerimizle 3. Lige doğru profesyonel bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz. Profesyonel lige çıktığımız takdirde orada da aynı yönetim anlayışıyla Bozdoğan’ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.  

“İLÇENİN TANITIMI AÇISINDAN SPOR ÇOK ÖNEMLİ”


Bozdoğan’ı Bozdoğan belediyespor ile tanıtmak istediklerini öne süren Apaydın şunları söyledi: “Geçen seneki kadromuzu bozmadık ve üzerine takviyeler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Futbolcuları tercih ederken önce karakteristik özelliklerini tercih ediyoruz. Takımın uyum sağlaması için de bol bol hazırlık maçları yapıyoruz. Diğer Aydın takımlarımız Sökespor ve Kuşadasıspor’a da başarılar diliyorum. Bu üç takım Aydın’ı temsil edecek ve onlar da bizim takımımız. Yönetim, teknik kadro, futbolcu ve taraftarlarımızın desteği ile sezon sonunda inşallah üst lige çıkmış oluruz.  Esnafın kazanması açısından ve ilçenin tanıtımı açısından spor çok önemli. Bizim gibi ilçelerde çok fazla sosyal aktiviteler olmadığı için spor çok önemli. İnşallah bunu da Bozdoğan Belediyespor aracılığıyla da başarırız” 

“ALTYAPIYI ÖNEMSİYORUZ”


Altyapıya da önem verdiklerini kaydeden Apaydın, “Altyapıda da en az 3-4 kategoride liglere katılıyoruz. Özellikle U19’da zaman zaman Türkiye şampiyonlarına gidiyoruz. Bozdoğanlı yaklaşık 100 çocuğumuzu da farklı kategorilerde değerlendiriyoruz. Gelecek vaad eden çocuklarımızı altyapıda yetiştirmeyi hedefliyoruz. Altyapıdan yetişen bazı oyuncularımızı da zaman zaman başka kulüplere transfer etmek de bizleri mutlu ediyor” diyerek konuşmasını noktaladı.