Nazilli Belediyespor 3. Lig 1. Grup’taki şampiyonluk mücadelesinde Batman Petrolspor’u yenerek, Hekimoğlu Trabzonspor’un evinde berabere kalmasıyla puanları eşitledi. Siyah İnciler’in Başkanı Özgen Türker maçı yorumladı ve taraftarları bu hafta oynanacak Yomraspor maçında takımı desteklemeye çağırdı.

TARAFTARA ÇAĞRI

Takımla gurur duyduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Özgen Türker, yaptığı açıklamada, “Ligin 30. haftasında Zorlu Batman Petrolspor deplasmanından güzel ve mücadeleci futbolla 3 puan alarak 1’inci sıradaki rakibimiz Hekimoğlu Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada puan farkını kapatarak zirveye ortak olan takımımı cani gönülden kutluyorum. 28. haftayı geride bıraktık, 4 final maçımız kaldı. Kalan 4 maçımızı da kazanarak şampiyon olarak ligi tamamlayacağız. 23 haftadır yenilgi yüzü görmedi bu takım. 2018-2019 sezonunun en uzun hafta mağlup olmama rekorunu her hafta geliştiren takımımla, teknik heyetimle gurur duyuyorum. Tüm taraftarlarımızın sandıklarından bayraklarını çıkartıp 14 Nisan Pazar günü sahamızda oynayacağımız Yomraspor maçında bu harika takımı 90 dakika boyunca desteklemelerini, tribünleri doldurmalarını istiyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ev sahibi olarak kendilerini çok iyi ağırlayan Batman Petrolspor yönetimine teşekkür eden Başkan Özgen Türker, “Deplasmanda oynadığımız Batman Petrolspor maçında bizleri mükemmel bir şekilde ağırlayan Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç ve yönetim kuruluna çok teşekkür eder, bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.