Karacasu Belediyesi Fen İşleri ekipleri kısa süre içerisinde Dikmen Mahallesinde köy konağının boya, badana ve tadilatını, Palamutçuk Mahallesi arazi yolu çalışmalarını, Ataköy Mahallesinde parke taşı söküm çalışmaları, Yazır Mahallesi bozulan yollarda düzenleme ve parke taşı döşeme çalışması, Bahçeköy Mahallesi'nde cemiyet yeri ile oyun parkı arasındaki duvarda çocukların güvenliği için demir korkuluk yapma çalışmalarını gerçekleştirdi. Ayrıca Yenice Mahallesinde Düğün Salonu’nda eski kapı sökülüp Belediye ekipleri tarafından yeni demir kapı takıldı ve yemekhane bölümü için yemek masası yapımı çalışmaları başlatıldı.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Temizlik işleri ekipleri ilçenin dört yanında çalışmalarını sürdürüyor. Yüzme havuzu, ilçe merkezi cadde ve sokakların temizlenmesi, Tepecik, Geyre, Dereköy, Alemler, Yaykın’da mezarlıklar, Eski Tekel binası ve hayvan pazarı, Ataköy Sağlık Ocağı ve okul bahçesi, TOKİ çevresi, Dedebağ ve Nacıpınar Yaylalarında çevre temizliği ve ot biçe çalışmaları gerçekleştirildi. Yayla yolunda da kireçleme çalışması yapıldı. İlçe Stadyumunda sahanın düzenleme çalışmaları yapılırken ve eski kapıları sökülüp yeni kapılar takıldı.

“YAPILMAYANI YAPTIK”

Vatandaşların çalışmalardan son derece memnun kaldıkları gerek çalışan işçiler vasıtasıyla gerek bizzat belediyeyi arayarak teşekkürlerini ilettikleri öğrenildi. İlçe halkının “Şimdiye kadar yapılmayanı yapıyorsunuz. Sağ olun. Çok memnunuz. Bir telefon ediyoruz hemen halloluyor. Karşımızda bir muhatap buluyoruz” diyerek teşekkürlerini dile getirdikleri kaydedildi. Belediye Başkanı Zeki İnal da “Her yerden selam geliyor. Ot biçmeye gidiyorlar herkes memnun. Selam gönderiyorlar. Pek çok arazi yolunu düzenledik. 5-10 yıldır dokunulmayan arazi yollarını düzene soktuk” dedi.