Aydın’ın Efeler ilçesinde 1994 yılından bu yana hizmet veren Bakırcılar Mutfak Gereçleri, endüstriyel mutfak sektöründe “En İyi Yönetilen Endüstriyel Mutfak Firması” ödülü İnoksan ile sağladığı anlaşma kapsamında İnoksan Aydın Bölge Bayiliğini satın almıştı. Ata Mahallesi Denizli Bulvarı üzerinde bulunan Bakırcılar Mutfak Gereçlerinde İnoksan Aydın Bölge Bayinin açılışı için tören düzenlendi. Bakırcılar Mutfak Gereçleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Lütfi Aksoy, personeli ile birlikte misafirleri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Kokteylli açılışa Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Kuşadası Aşçılar Derneği Başkanı Aydın Sürer, İnoksan Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ile çok sayıda davetli katıldı.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Açılış öncesinde, zeybek gösterisi sergilendi. Gösterinin ardından, açılış konuşması yapan Aksoy, İnoksan Aydın Bölge Bayi’nin açılışına katılan herkese teşekkür etti.

“AYDINLILARIN SAHİP ÇIKACAĞINA İNANIYORUM”

İnoksan ile Bakırcılar’ın uzun yıllara uzanan tecrübeleri, yenilikçi, önder, örnek ve sektör markası konumu ile iş ortaklığı yaparak İnoksan Aydın Bölge Bayi açmaya karar verdiklerini kaydeden Varlık, “İnoksan ve Bakırcılar, Aydın’da turizme, kafe, bar, restoran, hastane ve okullara, A’dan Z’ye komple anahtar teslim mutfaklar yapacak. Bayimiz, Aydınlıların ev dışı beslenmesine değerli katkılarda bulunacak. Bakırcılar ile birlikte İnoksan Aydın Bölge Bayini uzun yıllar yaşatacağız. Aydınlıların İnoksan Aydın Bölge Bayi’ne sahip çıkacağına inanıyoruz. Bakırcılar’ın daima yanındayız. Emeğimiz ve geçmişimiz artık bir arada. Bayimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

“DESTEKLERİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ”

Kuşadalı aşçılar olarak İnoksan Aydın Bölge Bayi’ne sonuna kadar destek vereceklerine dair söz verdiklerini dile getiren Başkan Sürer, “İnoksan Aydın Bölge Bayi bizim yanımızda olduğu sürece el ele kol kola Kuşadalı aşçılar olarak desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Biz kocaman bir aileyiz. Bölge bayinin Aydın’a hayırlı olmasını, bol bereketli kazançlar elde etmesini diliyoruz” dedi.

“İNOKSAN VE BAKIRCILAR BİR MARKA”

İnoksan Aydın Bölge Bayinin Aydın’a yeni bir ivme ve potansiyel kazandıracağını ifade eden Başkan Ülken, “İnoksan, Türkiye’de bir marka. Bakırcılar da Aydın’da bir marka. Bu işin temeli krom. Krom da kalaycılıktan gelir. Kalaycılıkla başlayıp, endüstriyel mutfağı Aydınlılarla tanıştıran Bakırcılar’ın açılışındayız. Uzun yıllar Aydın’a katma değer üretiyorlar ve değer katıyorlar. Daha nice başarılı yılları nesilleri ile birlikte nasip etti. Açılışın, İnoksan, Bakırcılar, Aydınlılar ve ülke ekonomisine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Öte yandan, protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesinin ardından, İnoksan Aydın Bölge Bayiyi gezerek endüstriyel mutfak ekipmanlarını inceledi.