İYİ Partili Sezgin'in 2012 yılında depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve geçen süre zarfında yenisi yapılmadığı için arazisi boş kalan Nazilli PMYO hakkında TBMM’ye verdiği soru önergesi, Nazilli Ticaret Odası yetkililerinden olumlu tepkiler aldı.

"KARŞILIK GÖREMEDİK"

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu yıllardır bölgemiz halkı, esnafı ve tüccarı için kanayan bir yaradır. 2012 yılında deprem yönetmeliğine uygun olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binası için; yatırım bütçesine alındığı, en kısa sürede yeniden inşa edileceği ve okulun açılacağı söylenmesine karşın hiçbir şey yapılmadı. 2013 yılından itibaren Ticaret Odası olarak bu konuyu her platformda dile getirmemize, hazırladığımız dosyaları bölge milletvekillerimize teslim etmemize rağmen tatmin edici bir karşılık göremedik” dedi.   

İYİ PARTİLİ SEZGİN’E TAM DESTEK 

İYİ Parti Aydın Milletvekili  Adnan Sezgin’in milletvekili seçimleri öncesinde NTO’yu ziyareti sırasında kendisine verilen sorunlar dosyasında yer alan Polis Okulu sorununun TBMM’de görüşülecek olmasından dolayı umutlandıklarını ifade eden Nuri Arslan, “Kendisine tüm oda üyelerimiz adına teşekkür ediyorum ve Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulunun veya aynı ölçekteki başka bir kamu yatırımının Nazilli’ye kazandırılması noktasında yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum” sözleriyle Sezgin’e tam destek verdiklerini belirtti.

MESAFE VURGUSU YAPTI 

Dört bine yakın üyesi bulunan Nazilli Ticaret Odası’nın tüm siyasi partilere aynı mesafede olduğunu yineleyen Başkan Arslan, “Herhangi bir farklı tavır bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olamaz. Ancak üyelerimizin ve bölgemizin sorunlarına sahip çıkan, sıkıntılarımızı kendisine dert edinen, çözümü için ön ayak olan, bizlere yol gösterecek kim olursa olsun bizim için muteberdir, önceliklidir. Üyelerimizin ve bölge insanımızın memnuniyeti ve refahı bizim için her şeyin üzerindedir. Sayın Sezgin gibi diğer milletvekillerimizin de dile getirdiğimiz konulara sahip çıkacağını umut ediyorum” ifadelerini kullandı.