Spor ve sporcuya verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren İncirliova Belediyesi, her yaz döneminde olduğu gibi yine spor okulunu görkemli bir törenle açtı. İncirliova Belediyesi Futbol Yan Sahası’nda yapılan törene İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Belediye Başkan Yardımcıları Baki Aslantaş, Mustafa Başçı, İncirliova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhsin Çevir, Spor Okulları Koordinatörü Fuat Sivrikaya, antrenörler, çok sayıda çocuk ve veli katıldı.

“GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZDİR”

Törende konuşan Başkan Kale, “Voleybol, basketbol ve futbol branşlarında açtığımız spor okulu çalışmalarımız 7 ile 14 yaşları arasında yaklaşık 200 çocuğumuzun katılımıyla başladı. İncirliova’nın geleceğini şekillendirmek, ruh sağlığını kazandırmak ve spora yönlendirmek açısından spor okullarımızı her sene açıyoruz ve spor okullarımıza ilgi her geçen yıl katlanarak artıyor. 3 voleybol, 2 basketbol, 6 futbol antrenörümüz ile ilçemiz çocuklarına hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. ‘Gençliğimiz geleceğimizdir’ anlayışıyla sizlerin hayata en iyi şekilde hazırlanması konusunda biz de buradan bir katkı sağlayabilirsek mutlu olacağız. Ailelerinin de çabaları, katkıları ve destekleriyle belediyemizin iş birliğinde bu yaz spor okullarıyla çocuklarımızın ruh ve beden sağlığının geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve aranızdan çıkacak yıldızlarla bu konuda daha başarılı bir İncirliova kurmak üzere çalışıyoruz.  Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Gençler bizim geleceğimiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim’ sözünden yola çıkarak zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştireceğiz” ifadelerini kullandı.
  Törenin ardından, üç branşta da spor okulu çalışmaları başlarken, Başkan Kale, çalışmalara katılan çocuklara başarı diledi.