Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Aydın Lisesi 1964 yılı mezunlarından Ertuğ Canyolu’nun organize ettiği buluşmaya, 50’ye yakın eski Aydın Lisesi mezunu katıldı. Kuşadası Panaroma Hill Oteli’ndeki 16. buluşmada 1960-1970 yılları mezunları dahil yarım asırlık çınarlar müzik eşliğinde doyasıya gönüllerince eğlendi. Mezunlar şarkılar, türküler eşliğinde anılarını tazeleyip yılların stersini attı.

“BİR ARADA OLMANIN SEVİNCİNİ DE, ÜZÜNTÜSÜNÜ DE AYNI ANDA YAŞIYORUZ”

Canyolu, tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Canyolu, “Yaşamımız kemale erdi, daha sonra yapılacak toplantılarda aramızdan kimler ayrılacak bilinmez. Yılda iki kez gerçekleştirdiğimiz etkinlikte arkadaşlarımı görmenin sevincini yaşarken, diğer yandan kaybettiğimiz arkadaşlarımızın üzüntüsünü taşıyoruz. Toplantılarımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Daha önce toplantılarımıza katılıp aramızdan ayrılan dostlarımız ve öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Önümüzdeki yıllarda düzenleyeceğimiz toplantılarda birlikte olmak dileğiyle hepinize saygı ve sevgi dileklerimle tekrar teşekkür ediyorum" diyerek geceye katkıda bulunanlara teşekkür etti.   
  Her yıl olduğu gibi geceye mezunlardan Dr. Galip Keçelioğlu ve Emekli Öğretmen Rahmi Bel, söyledikleri şarkılarla renk kattı. Arkadaşları alkışlarla ve şarkı söyleyerek kendilerine eşlik etti. Gece gelecek buluşmada tekrar bir arada olma temennisi ile sona erdi.