İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törene, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Şipal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kurgan başta olmak üzere araçların alınmasına katkı sağlayan kurum ve kuruluşların temsilcileri ile hayırseverler katıldı. Yüksek model olmalarıyla dikkat çeken 7 araç katılımcılara tanıtıldı.  

"DAHA KALİTELİ HİZMET İMKANINA KAVUŞACAKLAR"

Kısa bir süre önce İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında yenileme çalışmaları yapıldığını hatırlatarak sözlerine başlayan Kaymakam Kurtbeyoğlu, “Hayırseverlerimizin katkılarıyla İlçe Emniyetine 7 yeni araç alınmasının sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şüphesiz kamu çalışanları hizmet araçlarının kalitesi oranında, daha kaliteli hizmet verme imkanına da kavuşacaklar. Her zaman Sökeliler gerek eğitim, gerek üniversitenin yapımı için çok büyük katkılar koydular. Bugün de İlçe Emniyet Müdürlüğümüze 7 yeni araç bağışladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, var olsunlar" dedi.  

"ETKİN MÜCADELE ARTARAK DEVAM EDECEKTİR"

Temel hedeflerinin asayiş ve güvenliğin en iyi şekilde sağlanması olduğuna dikkat çeken Kurtbeyoğlu, "İlçe emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe jandarma Komutanlığımızın temel hedefi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha fazla şekilde asayiş ve güvenliğin, esenliğin temin edilmesidir. Başta uyuşturucu olmak üzere, terörle mücadele ve her türlü olayın önlenmesi ve ortaya çıkmadan ortadan kaldırılmasında etkin bir mücadele dönemi bundan sonra artarak devam edecektir” diye konuştu.