Efeler ilçesinde organları ters olarak dünyaya gelen ve karaciğer yetmezliği rahatsızlığı bulunan 8 yaşındaki Rahime Sena Öz, annesi Hatice Öz'ün karaciğerinden nakledilen parça ile hayata tutundu.

İADEYİ ZİYARET

Enfeksiyon kapma riskinden dolayı okuluna gidemeyen Halide Hatun İlkokulu'nda 2. Sınıf öğrencisi küçük Sena, Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü'nün izniyle sınıf öğretmeni Süheyla Bektaş'tan evde eğitim hizmeti alarak bu yılki eğitimini tamamladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda evinde misafir ettiği İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş'a ailesi ve sınıf öğretmeni Sehayla Bektaş ile birlikte makamında iadeyi ziyarette bulunan Sena, kendisine sağlanan destekten dolayı Okumuş’a teşekkür etti. Okumuş, kendisine çiçek takdim eden Sena’ya oyuncak ve kitap hediye etti.

"ÖĞRETMEN OLACAĞIM"

Büyüyünce öğretmen olmak istediğini belirten Sena, “Okulumu çok özlemiştim. Okula gidip karnemi aldım. Karnem çok güzel. Bana evde eğitim hizmeti vererek derslerimden geri kalmamamı sağlayan öğretmenim Süheyla Bektaş’a teşekkür ediyorum. Öğretmen olup ben de eğitime katkı sağlamayı istiyorum” dedi.