CHP’yi, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarını kullanarak seçime hazırlanmakla suçlayan Taner, “Bizim arkamızda ne devlet gücü, ne de belediye gücü var” dedi.

'EN FAZLA OYU AKP’LİLERDEN ALIYORUZ’

İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, gazetecilerle sohbet etti. Sohbet sırasında sahada sadece AYBA’cılar ile karşılaştıklarına değinerek, rakiplerinden daha fazla mesai yaptıklarını söyledi. 2 aydır sürekli mahallelerde vatandaşın içinde olduklarını ifade eden Recep Taner, 24 Haziran’da Aydın’dan 4 milletvekili çıkaracaklarını kaydetti. Yapılan anketlerde Aydın’dan yüzde 35 oy aldıklarını da ifade eden Taner, “Yapılan anketlerde en fazla oyu AKP’den alıyoruz. Onu CHP ve MHP izliyor. 25 Haziran sabahı sizler de dahil birçok kesimi şaşırtacağız. AKP’den çok ciddi kayma var” diye konuştu.   

‘ALANDA AYBACILARLA KARŞILAŞIYORUZ’

AKP’nin sahada olmadığını ifade eden Recep Taner, CHP’nin ise Aydın Büyükşehir Belediyesi şirketi AYBA ile çalışma yaptığını belirterek, “Diğer partiler hiçbir çalışma yapmıyor. CHP, AYBA üzerinden seçim çalışması yapıyor. İYİ Parti olarak arkamızda ne devlet gücü, ne de belediye gücü var. Biz vatandaştan aldığımız güçle siyaset sahnesindeyiz. Karşımızdaki iki rakipten birisinin hükümetin tüm gücü arkasında ve onlarla Aydın’da siyaset yapıyorlar. Diğer partinin de belediyeler arkasında. 17 belediyenin 10 tanesi CHP’li belediye. O belediyelere karşı bir mücadele veriyoruz. Tabi ki AYBA, bir kişinin sembol kısmı. Belediyenin telefonları, belediyede çalışanlar, alanda çalışan esas ekipler onlar. Bunlarla alanda hepimiz karşılaşıyoruz” ifadelerini kullandı.