Türk Riders Chopper Clup’ın (TRCC) her yıl düzenlediği Büyük Anadolu Sürüşü (BAS) son gece etkinliklerinde, Necati ve Saykolar rüzgarı esti. Nazilli Sümer Rekreasyon Alanı'nda, Nazilli Belediyesinin katkılarıyla rock müziğinin temsilcileri Necati ve Saykolar, müthiş bir konsere imza attı. 
  Konser öncesi Türk Riders Chopper Clup Genel Başkanı Naci Kaya, Clup yöneticisi Ruhsati Traş ve Aydın temsilcisi Nuri Akdeniz ile Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, karşılıklı olarak birbirlerine plaket, çiçek ve hediyeler takdim etti. Ardından Nazilli Belediyesi Zeybek ekibi bir gösteri yaptı. Öte yandan Türk Riders Chopper Clup Aydın Temsilciliği'nin 1. yıl dönümü nedeniyle pasta kesimi de yapıldı.

30 İL VE KKTC’DEN KATILIM

Türk Riders Chopper Clup adına konuşmayı yapan üyelerden Gökhan İşçioğlu, “Bizler Türk Riders Chopper Clup olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Büyük Anadolu Sürüşü'müzün 3.'sü olan 2018 sürüşümüzün Nazilli ayağındayız. Başlangıç yerimiz Mersin olup Akdeniz kıyılarından devam edip Ege’deki Nazilli durağımızdan sonra turumuz Çanakkale’de sona erecektir. Türkiye’nin 30 ilinden ve KKTC’den şu anda Nazilli’de arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bizlere burada destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

“ÇOK MUTLU OLDUK”

"Nazilli her şeyin en güzeline layık" diyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli’de Türk Riders Chopper Clup üyelerini ağırlamaktan çok mutlu olduk. Büyük Anadolu Sürüşü’nün 3. etabını Nazilli’de dostlarımızla yapıyoruz, inşallah güzel bir akşam geçiririz" ifadelerini kullandı.  
  Sümer Rekreasyon Alanı'nda verilen muhteşem konsere, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, Türk Riders Chopper Clup Genel Başkanı Naci Kaya, Aydın temsilcisi Nuri Akdeniz, kulüp üyeleri ve 7’den 77'e izleyiciler katıldı. Necati ve Saykolar, sevilen şarkılarını Nazillililer için seslendirdi. Egeli ünlü rock grubu, ücretsiz olarak gerçekleştirdiği konserde müzikseverleri gecenin geç saatlerine kadar eğlendirdi. Konser bittiğinde Türk Riders Chopper Clup üyeleri motosikletlerini aynı anda gazlayarak görsel bir şölen sundu.

Haber Videosu