Meandros restaurantta düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Başkan yardımcısı Cihat Akkuş ve Cenk Ünlü, Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, belediye meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

DARBE GİRİŞİMİNİ HATIRLATTI

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı partililerin ve tüm İslam aleminin bayramını kutlarken, bayramın ülkemize ve milletimize güzellikler getirmesini diledi. AK Parti İl Başkan yardımcısı Cihat Akkuş da Tüm İslam aleminin kurban bayramını kutladı. AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, konuşmasının başında Didimlilerin ve İslam Alemini bayramını kutladı. Yavuz, güzel bir coğrafyada yaşadıklarını fakat bunun da acı faturalarının olduğunu belirterek geçmişteki gezi olayları, 15 Temmuz başarısız darbe girişimlerini hatırlattı.

“24 HAZİRAN SONRASI AYDIN ONURLANDIRILDI”

24 Haziran seçimlerinde Aydın’dan 4 vekil çıkarak güzel bir sonuç aldıklarını belirten Yavuz “Ülke genelinde oyunu arttıran 4 İl’den birisi biziz; biz seçim sürecinde alanda bunu görüyorduk fakat bazı dış odakları bu durumu kabullenemiyordu. Sonuçta 4 vekil ile Aydın’ı temsil ediyoruz. Ardından Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın karşısına gururla ve onurla çıktı. 24 Haziran sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız, eski bakanımız Atilla Koç’un kızını ve Köşk’lü hemşehrimiz değerli bakanımız Çalışma, Sosyal hizmetler ve Aile Bakanımız Zehra hanımı bakan olarak Aydın’dan seçti. Seçilen 4 vekilden 3’ü olarak bizler komisyonlarda görev aldık. Değerli büyüğümüz Mustafa Bey KİT komisyonu başkanı oldu. 18 Ağustos’taki kongrede MKYK’da onurlandırıldık. Çok ta gururlandık. İl Başkanımızın dediği gibi Allah verdikçe veriyor. Bizde bunu karşılığında çok çalışacağız" dedi.

"İKİ ZİYARET İÇİN SÖZ ALDIK"

Yavuz yerel seçim sürecini ilk MKYK toplantısıyla verildiğini kaydederek “Didim’de benim bildiğim 4 aday adayı var; bu sayı daha da artacaktır. Süreç içerisinde Genel merkez kimi irade kılarsa hep birlikte kırılmadan darılmadan birlik ve beraberlik içerisinde parti için çalışacağız.”dedi.
Eylül ayında Turizm Bakanının Didim’e ve Kuşadası’na geleceğini belirten Yavuz, yerel seçim sürecine kadar da sayın Bakan’dan Aydın’a 2 kez ziyaret için söz aldıklarını da sözlerine ekledi.