Nazilli’de 52 yıl önce kurulan Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Başkanlığa 2014 yılında seçilen Olcay Akyıldız ve yönetim kurulu öncülüğünde, 5. iftar programını gerçekleştirdi. Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftara, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, AYESOB Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, oda başkanları, kuaför ve berberler ile aileleri, kalfaları, çırakları katıldı.

"İFTAR YEMEKLERİNİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK"

Seçildikleri 2014’ten bu yana iftar yemeklerini geleneksel hale getirdiklerini dile getiren Başkan Olcay Akyıldız, “İftar yemeğine katılan tüm oda başkanları ve misafirlere teşekkür ediyoruz. Herkesin mübarek Ramazan aylarını kutlarım. 5’incisini düzenlediğimiz yemeğimizde birlik ve dayanışma her şeyden önemli. Geleneksel olarak yapmış olduğumuz iftar yemeği gerçekten birlik ve beraberlik adına çok güzel bir şey. Katılımdan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah Ramazan ayımız hayırlı, uğurlu ve bereketli geçer. Gelen bütün misafirlerimizin ayaklarına sağlık diyor ve herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.

ÇETİNOĞAN, AKYILDIZ’I TEBRİK ETTİ

Ramazan ayını ve Anneler Günü'nü kutlayarak konuşmasına başlayan AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ise, “Öncelikle Oda Başkanımız Olcay Akyıldız’ı tebrik ediyorum. Ekonomik bir krizin içindeyiz. Biz Aydın’da 82 odayız. Aydın’da bütün başkanlar ekonomik kriz nedeniyle iftar yemeği veremezken Nazilli’deki odamız yine bir ilki gerçekleştirerek yemeği düzenlemeyi başardı. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Ramazanlar, birlik, beraberlik, dostluğu sağlamalarından dolayı çok önemli. İnşallah Allah bizi bayrama da kavuşturur. Tekrardan yemeğin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Haber Videosu