ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ın danışmanı avukat Sabri Güleç, öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 'Güneş' isimli sosyal bir projeyi hayata geçirdi. Başlatılan bağış kampanyasında Rektör Bircan'ın yanı sıra akademisyenler ve idarecilerden toplanan 20 bin lira ile 100'ü aşkın manto alındı. Kıyafetler merkez kampüs ve ilçelerdeki yerleşkelerde oluşturulan dolaplara konuldu. İhtiyaç sahibi öğrenciler, montları bedelsiz alıp kullanabilecek. ADÜ'de daha önce de ihtiyaç sahibi öğrenciler için emanet para uygulaması başlatılmıştı.

30 DOLAP DOLUSU MONT

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, öğrencilerin üniversiteye aidiyet duygularının gelişmesi amacıyla sosyal projeler ürettiklerini belirterek, "Bu kapsamda üniversitemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmak üzere otuz dolap dolusu kışlık kıyafeti, merkez ve ilçelerdeki birimlerimize gönderdik. Katkısı olan herkese teşekkürler" dedi. 
  Projenin mimarı olan Rektör Danışmanı Av. Sabri Güleç ise, "Rektör Danışmanı olarak Personel Daire Başkanı kardeşim Ali Evdilek ile birlikte, hastane ve okul çocuk oyun parkları, hastane çocuk kütüphanesi, yetişkin hasta kütüphanesi, kıyafet yardım dolapları, köy okulları kırtasiye ve giyecek yardımı, aşı odası LED TV sistemleri olmak üzere 7 sosyal projeyi hayata geçirdik. Kıyafet yardım dolapları projemiz de öğrencilerimiz açısından çok önemli ve anlamlı. Bize kalsa üşüyenlere güneş olmak isteriz ama buna da şükür diyelim. Bağış yapan katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler" diye konuştu.