İki sene üst üste küme düşen ve zor günler geçiren Aydınspor 1923, BAL’a hızlı bir giriş yaptı. Tecrübeli teknik direktör Ergun Ortakçı’nın raporu doğrultusunda birçok futbolcuyla görüşmeler yapan ve anlaşılan isimleri Aydın’a getiren siyah beyazlılar ilk etapta teknik adam Ortakçı başta olmak üzere ve üç isme imza attırdı. Kulüp tesisleri bahçesinde gerçekleşen imza töreninde Başkan Hüsamettin Artan, As Başkan Fevzi Subaşı ve Genel Kaptan Nihat Tığlı hazır bulundu.

BOMBALAR BİR BİR PATLIYOR

68 Aksarayspor’dan kanat oyuncusu Okan Tirgil, Maltepespor’dan sağ kanat oyuncusu Umutcan Gökdemir ve sağ bek Hasan erdi Aslan’ı renklerine bağladı. Ayrıca kesin olarak anlaşmaya varılan Cantürk Güngör ve Berkay Günay’ın da önümüzdeki günlerde Efe’ye imza atması bekleniyor. Daha birçok futbolcuyla temas kuran Siyah Beyazlılar’ın Hakkı Tosun’u da Aydın’a getirmeye yakın olduğu öğrenildi.

MERZİFONLUOĞLU’NDA PÜRÜZ ÇIKTI

İki gün önce Adıyaman 1954spor’dan anlaşmak üzere şehre getirilen stoper oyuncusu Rıfat Merzifonluoğlu transferinde son dakikalarda sıkıntı çıktı. Çeşitli nedenlerden dolayı imzaya yanaşmayan 23 yaşındaki genç futbolcu, imza atmadan Aydın’dan ayrıldı.