Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda düzenlenen gecede, Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri ve sevilen sanatçı Efe Dumancı da sahne aldı. Tiyatro salonu Manço'yu anmak isteyen Aydınlılar tarafından doldurulurken, sanatçının "Barış Manço ile 7'den 77'ye" adlı programının "Adam Olacak Çocuk" bölümü geceye katılan küçük çocuklar tarafından canlandırıldı.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADILAR

Efe Dumancı'nın sorduğu sorulara zekice cevap veren çocuklar geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Efe Dumancı ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası'nın yanı sıra sahneye çıkan çocuklar da Manço'nun unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Geceye katılan tüm çocuklara Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler de verildi.

MANÇO'YU ÖZLEMLE ANIYORUZ

Barış Manço'nun unutulmaz şarkılarının yanı sıra çocuklara verdiği değerle de yerinin doldurulamayacağını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Onun şarkılarını ve kültürümüze katkılarını, en fazla değer verdiği çocuklarımızla birlikte yaşatıyoruz. Şarkılarıyla birçok neslin gönlünde taht kuran Barış Manço'yu özlemle ve sevgiyle anıyoruz" diye konuştu