Şengel İnşaat Başkanı Ahmet Şengel, projesi mimar Metin Kozlu'ya ait olan Şengel Residence'ın gerek mimari ve teknik özellikleri, gerekse de sosyal donatılarıyla yoğun talep gördüğünü söyledi. Firma olarak Kuşadası'nda 25 projede imzalarının bulunduğunu kaydeden Şengel, 122 daireden oluşan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde daireler bulunduğunu kaydetti. Şengel, 8 Eylül Cuma günü sanatçı Derya Uluğ'un katılacağı törende, konut sahiplerine anahtarlarını teslim edeceklerini dile getirdi.

KALİTE ÖN PLANDA 

Yıllardır edindikleri deneyimle müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ve Şengel Residence'ta birinci sınıf malzeme kullandıklarını belirten Şengel, "Proje Müdürümüz Yüksek İnşaat Mühendisi Onuralp Saygı'nın koordinatörlüğünde, kaliteyi her zaman ön planda tuttuk. Projemiz sosyal tesislerle birlikte 7 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde kuruldu. Her dairenin kendine ait otoparkı ve deposu bulunuyor. Bunların yanında açık-kapalı havuz, fitness merkezi, playstation oyun alanı, sinema salonu, market, cafe ve toplantı salonu yer alıyor. Sitede 24 saat güvenlik mevcut. Projenin karşısına tüm halkımızın kullanımı için belediyeyle koordineli olarak, 2 tenis kortu, basket sahası, buz pateni pisti, park ve açık otopark alanı inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı. Projede yerden özel ısıtma sistemi bulunduğunu anlatan Şengel, şunları kaydetti: "Maliyetleri düşürmek için yerden ısıtma konusunda özel bir yatırım yaptık. Her dairenin kendi ünitesi olduğu için ihtiyacı kadar enerji harcıyor. Böylelikle doğalgazla ısınan bir eve göre ısınma maliyeti de yüzde 50 oranında azalmış oluyor."

MERKEZİ KONUMDA

Şengel Residence, konum olarak önemli bir noktada yer alıyor. Hastane, okul, otogar, dolmuş durağı, tren garı ve çevre yoluna çok yakın konumdaki proje, Kuşadası’na da 20 kilometre yakınlıkta.