Aydın Sivaslılar Derneği tarafından şehitler anısına bin 500 kişilik lokma hayrı yapıldı. Efeler İlçesi Bey Camisi önünde düzenlenen lokma hayrına MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Aydın Sivaslılar Derneği Başkanı Mukadder Özer, dernek yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, bin 500 kişilik lokma kısa sürede tüketildi.

“ATALARIMIZIN RUHU ŞAD OLSUN”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulmasında ve yaşatılmasında canını bu topraklar için veren şehitleri rahmetle anan Başkan Özer, “Bin 500 kişilik lokma döktürdük. Bu lokmanın anlamı çok büyük. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı şehitlerinin anısına bin 500 kişilik lokma hayrı yaptık. Cumhuriyeti bize hediye eden atalarımızın ruhu şad olsun. Her gelenden bir Fatiha bekliyoruz. Atalarımızın sayesinde bugün ülkemizde Cumhuriyetin bayrağı altında hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

“AYDINLILARDAN DAHA ÇOK AYDIN’I DÜŞÜNÜYORUZ”

Başkan Özer, “Aydın genelinde 15 bin ve Efeler’de 3 bin civarında Sivaslımız var. Hemşehrilerimiz devletle sorunu olmayan, bayrağına, atasına sahip çıkan, güzel ve müstesna bir topluluk. Sivaslılar, Aydınlılardan daha çok Aydın’ı düşünüyor. İlin ekonomisine katma değer katan kıymetli bir topluluk” diye konuştu.