Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, mahalle ziyaretleri kapsamında son olarak Kürt kökenli vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Muammer Aksoy Mahallesi’ne gitti. Ziyaretinde Özcan’a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti. Millet İttifakı heyeti ilk olarak Selahattin Acar Düğün Salonu’nda Kader-Engin Kanal çiftinin düğün merasimine katıldı. Özcan ve ilçe başkanları burada Nazilli Manavlar Odası Başkanı Kemal Cansız’la birlikte halay çekti. Heyet daha sonra mahalle muhtarı Cindi Karahan’la birlikte Beytaş Kıraathanesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

“BİZİ AYRIŞTIRAN ZİHNİYETİ YIKIN”

Kıraathanede ilk olarak CHP’li Serkan Sevim vatandaşlara hitap etti. Türkiye’de herkesin bıkkın durumda olduğunu dile getiren Sevim, hükümeti eleştirirken, “Vatandaş artık hizmet alamamaktan ve terörist ilan edilmekten bıkmış durumda. Bizi ayrıştıran bu zihniyetin 31 Mart’ta sizlerin oylarıyla artık tüm Türkiye’de gitmesi gerekiyor. Bu bizim çalışmalarımız, sizlerin de oylarıyla olacak. Aydın’da Özlem Çerçioğlu’nu, Nazilli’de Kürşat Engin Özcan’ı seçersek, Nazilli’nin yılllardır çözülemeyen sorunları ivedilikle çözülecek” sözleriyle Millet İttifakı adaylarına destek istedi.

EŞİT HİZMET VURGUSU YAPTI

Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan ise her mahallenin sorunlarını bildiklerini belirterek, “Mahallenizde yaz aylarında ikinci katlara su çıkmadığını, yağmurlu günlerde sokaklarınızın göl olduğunu, imar ve tapu sorunu yaşadığınızı biliyoruz. Sorunların çözümü iki belediyenin işbirliğiyle mümkündür. Nazilli’de bizi, Aydın’da da Özlem Hanım’ı destekleyerek iki belediyeyi birleştirin” dedi. Genç işsizlik sorununa da değinen Özcan, “Nazilli geriye gittikçe gençlerimiz işsiz kalıyor. Hem işsizliği, hem de altyapı ve üstyapı sorunlarını Büyükşehirle birlikte çözeceğiz. Mahalleler arasında ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet götüreceğiz” diyerek vatandaşlara vaatlerini açıkladı.