Geçen sezon 1.Amatör Küme'de namağlup şampiyon olarak Aydın Amatör Süper Ligi'ne yükselen Aydınspor, yeni sezon hazırlıklarına teknik heyetten başladı. Siyah beyazlı efsane kulüp, şampiyonluk yaşadığı Tevfik Ata Tekin ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdı. Tekin'den boşalan koltuğa ise genç ve tecrübeli isim Recep Özçelik ile anlaşma sağladı. Sessizliğini bomba bir hamleyle bozan Aydınspor, Antrenör Recep Özçelik ile iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor. 
 Önceki sene Gürkan Ferhatoğlu ile en son Bölgesel Amatör Lig'de Sökespor'u çalıştıran Recep Özçelik, yeni sezonda Aydınspor'un başında yer alacak. Daha önce Sağlıkspor, İncirliova Belediyespor, Çine Madranspor, Muğlaspor, Kemerspor 2003 ve Sökespor takımlarında görev yapan Recep Özçelik, Gürkan Ferhatoğu'nun ekibinde yer aldığı dönemlerde Muğlaspor ve Çine Madranspor'da Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

"ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Genç antrenör ile anlaşmanın sağlandığı kesin olarak belirten Aydınspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Karaca, "Teknik Direktörümüz Tevfik Ata Tekin ile karşılıklı anlaşarak güzel bir şekilde ayrıldık. Kendisine bize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni sezon için üst liglerden gelen teklifler olduğu için Tevfik hocamıza saygı duyduk. Böyle bir karar aldık. Yeni sezonda yolumuza Recep Özçelik hocamız ile devam edeceğiz. Kendisi de çok kıymeti ve değerli bir isim. Uzun süren görüşmelerimiz sonucunda nihayi karara vardık. Aydınspor camiamıza hayırlı olsun. İnşallah birlikte önemli işlere imza atacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.