MHP Sultanhisar 12’nci Olağan İlçe Kongresi, yoğun bir katılımla yapıldı. Sultanhisar Düğün Salonu’nda düzenlenen kongreye, MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 
  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Kurulu oluşturuldu. Partinin faaliyet raporu ve mali rapor okunarak ibra edildi.   

“SULTANHİSAR’DA MHP BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ”

Kongrede bir konuşma yapan MHP Sultanhisar İlçe Başkanı Tolga Burhaniye, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin her zaman emrinde olduklarını belirtti. 
  Burhaniye, “Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçte daha fazla kenetlenmemiz gerekiyor. Bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda da her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren bir parti olarak yolumuza devam edeceğiz. Yerel ve genel seçimlerde partimizi en üst seviyeye ulaştırmak için daha fazla çaba göstereceğiz. MHP bayrağını da Sultanhisar’da dalgalandırarak partimizi ilçemizde birinci parti yapacağız” dedi.

YÖNETİM KURULU

Tek aday ve tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Tolga Burhaniye, kongreye katılan tüm delegelerin oylarını alarak güven tazeledi.    
  Seçimin ardından MHP Sultanhisar Yönetim Kurulu asil üyeleri ise şu isimlerden oluştu: "Kenan Günzüt, İlhan Türkoğlu, Kerem Ercümen, Erdal Ülker, İbrahim Akkaş, Kamil Şimşek, Süleyman Erdur, Erkan Baydar, Mert Dinçer, Lami Yılmaz, Anıl Dinçay, Okan Çevik, Hakan Şahin, Mehmet Maden."