CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, başkan olduğu günden itibaren güler yüzü ile farklı bir tarz yarattı. Asıl mesleği psikologluk olan, özel hayatında farklı hobileriyle dikkat çeken Sevim, motosiklet tutkusuyla da biliniyor. Başkan olduğu günden itibaren birçok programa otomobil yerine motosikletiyle giden Sevim, motosiklet sürmenin kendini rahatlattığını belirtti. Başkan Sevim, başkanlık süreci öncesinde başlayan tutkusundan sonrasında da vazgeçmezken, takım elbisesiyle kullandığı motosikletiyle Nazilli caddelerinde boy gösteriyor.

"MOTOR KULLANDIĞIM HER AN RAHATLIYORUM"

İnsanların hobilerinin olması gerektiğini ifade eden Başkan Serkan Sevim, “Yoğun siyaset temposu arasında motor kullandığım her an rahatlıyorum. İnsanların hobilerinin olması gerektiğini düşünüyorum. Hobiler insanları rahatlatan limanlardır. Benim de motor sürmek gibi bir hobim var. Hem günlük yaşamda sağladığı kolaylık, hem de rahatlatıcı bir terapi olması itibariyle herkese tavsiye edebilirim" dedi.

“MOTOR SÜRMEYİ ÇOK SEVİYORUM”

Sevim, motosiklet kullanımında profesyonel sürüş eğitiminin alınmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Serkan Sevim, açıklamalarının devamında, "Kurallara uygun şekilde kullanılması gerekiyor. Ben havaların güzel olduğu, yağmurun olmadığı her gün motorla ulaşım yapmayı tercih ediyorum. Şehir içinde hareket kabiliyetini arttırması, park sorununun olmaması ve ciddi anlamda da rahatlatması itibariyle motor sürmeyi çok seviyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca Başkan Sevim’in motosiklet sürmenin dışında, sıra dışı başka hobileri de bulunuyor. Dalış yapmak, rafting ve yamaç paraşütü, Sevim'in diğer hobileri arasında yer alıyor.