Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Lige kötü bir başlangıç yapan ancak son 2 haftada aldığı 2 galibiyetle kendisini üst sıralara atan siyah beyazlılarda Berkay Günay’ın yükselen performansı yüzleri güldürüyor. 
  Ortaca Belediyespor maçında Ufuk Özbek’in oyuna dahil olmasıyla orta sahanın ortasında görev yapmaya başlayan Berkay, muhteşem bir golle takımını ateşlerken, futbolcunun bir frikiği de çatala takıldı. Ligde 5 maçın 5’ine de ilk 11’de başlayan Berkay, ilk 3 haftada rakip fileleri havalandıramazken, son 2 maçta Kale Belediyespor’a 3 ve Ortaca Belediyespor’a ise 1 gol atarak gol sayısını 4’e çıkarttı. Grupta gol krallığında zirveye yükselen Günay, krallığı Bucak Belediyespor’lu Kıngsley Obiekwe, Bahri Arslanlı ve Manavgat Belediyespor’lu Babacar Mbaye Dıop ile paylaşıyor.

KEPEZ’DE GOL SÖZÜ VERDİ

Sezon başında kendisine 15 gol atma barajını belirleyen Berkay Günay, üst üste 2 haftadır fileleri sarsmaya devam ederken, bu hafta sonu deplasmanda oynanacak kritik Kepez Belediyespor karşılaşması için de gol sözü verdi. Günay, Antalya’da iyi bir futbol ortaya koyarak galibiyeti istediklerini belirtti.