Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, kötü gidişatını Denizli’de de sürdürdü. Haftanın açılış maçında Tavas Birlikspor’un misafiri olan Efe, bu deplasmandan da puan çıkaramayarak bir yara daha aldı. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak istediği sonuçları bir türlü alamayan siyah beyazlılar, Tavas Birlikspor’a 2-1 mağlup olarak alt sıralara doğru gerileyişini devam ettirdi. 
  Ergun Ortakcı’dan boşalan teknik direktörlüğe getirilen Soner Büyükergun’un takımının başında çıktığı ilk maçtan mağlubiyetle ayrılan Efe, ilk golü kalesinde 12’nci dakikada Ömer Polat’ın ayağından gördü. Umutcan ile 22’inci dakikada maça denge gelirken Aydınspor 1923, 37’de Yusuf'un golüne engel olamadı. Maçın ikinci yarısında iki takım da yakaladığı pozisyonları gole çevirmezken karşılaşma ev sahibi Tavas Birlikspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

SON DAKİKALAR GERGİN GEÇTİ

66’ncı dakikada Tavas Birlikspor’da Engin, 90+1’inci dakikada da Aydınspor 1923’te Umutcan direkt kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı. Son dakikaları gergin geçen maçta zaman zaman saha içinde futbolcular arasında sert itişmeler yaşandı.

EMEKLERE YAZIK

Sezon başından bu yana çeşitli zorluklarla ve imkansızlıklarla mücadele eden Aydınspor 1923’te üst üste alınan ağır mağlubiyetler hem kentte, hem yönetimde, hem de taraftarda ağır yara açtı. Futbolcuların disiplinsizliği hemen hemen her maçta göze çarparken, şampiyonluk hedefiyle kurulan kadronun takımı nereden nereye getirdiği ise gözler önüne bir kez daha serildi.