CHP yerel seçimlere hazırlık sürecini tüm hızıyla sürdürüyor. CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, adaylığı çok önce açıklanan mevcut başkan Özlem Çerçioğlu ile Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarından en küçük bir şüphe duymadıklarını belirtti.

"KESİNLİKLE KAZANACAĞIZ"

24 Haziran seçim sonuçlarına da bakıldığında Büyükşehir’i kazanacaklarının görüldüğünü ifade eden Başkan Deveci, “Cumhur İttfakı’na rağmen CHP yine birinci parti olarak çıktı. Özlem Hanım yerel seçimler için de anketler yaptırıyor. Biz, başkanımızın adaylığıyla Büyükşehir Belediyesi’ni kesinlikle kazanacağız” dedi. 
  Muharrem İnce’nin genel merkeze bayrak açtığı dönemde Nazilli örgütü olarak kurultay yapılmasından yana tavır koyan Ali Deveci, Çerçioğlu ile aralarında herhangi bir sorun bulunmadığı, yerel seçimlerde CHP’nin başarısı için birlikte çalışacakları mesajını verdi.

“ELEŞTİRİLER YERSİZ”

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 5 Eylül Nazilli’nin Kurtuluşu kutlamaları kapsamında Nazilli Belediyesi ile aynı gün konser düzenlediği için nispet yapmakla ve israfla eleştirilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Ali Deveci, “Özlem Hanım, hangi ilçenin kurtuluşu varsa orada bu tip programalar düzenliyor. Ayrıca iki konsere gösterilen ilginin ne kadar farklı olduğunu herkes gördü. Özlem Çerçioğlu’nun halkta karşılığını var” sözleriyle eleştirilere yanıt verdi.

YÜKSEK SU FATURALARINI DEĞERLENDİRDİ

Büyükşehir Belediyesi’nin Nazilli’de hizmet üretmediği yönündeki eleştirilere de değinen Başkan Deveci, “Nazilli köyleriyle birlikte çok büyük bir ilçe, sorunları da çok fazla. Biz neredeyse bütün köylerdeki altyapı, kanalizasyon sorunlarını çözdük. İlçe merkezinde hizmet binası açıldı, yol düzenlemeleri yapıldı. ASKİ’nin çalışmaları devam ediyor” dedi. 
  Deveci, Büyükşehir Belediyesi’nin en çok eleştirildiği konulardan olan yüksek su bedelleri ile ilgili olarak da değerlendirme yaptı. Deveci, faturaları kabartan unsurun atık su bedeli olduğunu, bunu da ilçe belediyelerinin aldığını söyledi.