Aydın Nazilli kara yolu üzerinde bulunan Sultanisar-Atça Toptancı Hali, protokolün de katılımıyla hizmete açıldı. Açılış törenine, Başkan Çerçioğlu'nun yanı sıra, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, CHP'li ilçe başkanları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AÇILIŞTA SOSYAL TESİS MÜJDESİ VERDİ 

Başkan Çerçioğlu, açılışta yaptığı konuşmada, "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak 25 milyonluk yatırım yaptık. 40 yılda yapılamayan yatırımı biz 4 yılda yaptık. Daha yapacağımız çok iş var. 2 hafta sonra da sosyal tesisler için temel atma törenimiz gerçekleşecek. Bu hal çok önemli. Bu hal Atça'nın, Sultanhisar'ın dışarıya açılan penceresi olacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.  

"16 YILDA 7 KİLOMETRELİK YOLU ANCA BİTİRDİLER" 

Dört yıl boyunca birçok hizmete imza attıklarını belirten Çerçioğlu, "Bizler Turist Ömer değiliz. Onlar Turist Ömer. Geliyorlar, dostlar alışverişte görsün. El sıkmakla hizmet edilmez, işte hizmet böyle yapılır. Böyle temel atarak, açılış yaparak hizmet edilir. Taş üzerine taş koymuyorsan, hizmet etmiş sayılmazsın. 16 yılda 7 kilometrelik yolu anca bitirdiler, 8 yıldır da 112 Acil'i bitiremediler. Ben daha ne diyeyim? Aydın iş bilmezlerin elinde kaldı" diye konuştu.  

"HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarına işaret eden Çerçioğlu, "Olmaya da devam edeceğiz. Onlar 5 yıldızlı otellerde gezerken, biz sizin yanınızdaydık. Buharkent'ten Didim'e kadar her ilçemize hizmetlerimiz devam ediyor" diyerek hizmetlerin süreceğini aktardı. 
  Kadınlardan 2019 seçimleri için destek sözü alan Çerçioğlu, Sultanhisar'a müjdeler de verdi. Başkan Çerçioğlu, 2 hafta içerisinde kültür merkezi, düğün salonu ve sosyal alanlarıyla sosyal tesislerin temelinin atılacağını dile getirdi.

BAŞKAN YILDIRIMKAYA'DAN TEŞEKKÜR

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya da yaptığı konuşmasında, Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Kuru yonca otu dağıtımından Tarihi Kavaklı Köy Pazarı'nın açılmasına, ASKİ'nin yatırımlarından itfaiye binası yatırımlarına kadar Sultanhisar'a birçok hizmet kazandırıldığına işaret eden Yıldırımkaya, şunları kaydetti: "Büyükşehirimiz yaptığı hizmetlerle ilçemizin çehresini değiştirdi. Hizmetler de artarak devam ediyor. Allah Özlem Başkan'dan razı olsun." 
  Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışın ardından Çerçioğlu, Toptancı Hali'ni gezdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Çerçioğlu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.