Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan Esra Danki, 4 yıldır meme kanseriyle savaşıyor. ADÜ Hastanesi Onkoloji Servisinde devam eden tedavi sürecinde saçları dökülen Danki’ye, Aydın Ticaret Odası İlkokulu öğrencileri moral oldu. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin düzenlediği etkinlikte minik öğrencilerin bağışladığı saçlardan İzmir’de yaptırılan peruklar, ADÜ Hastanesi Onkoloji Hastanesi’ndeki kanser hastalarına ulaştırılırken, kanser savaşçısı Esra Danki’ye de peruk hediye edildi.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ

Kanserle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla sosyal medya hesabından video paylaşımları yapan ve videoları on binlerce kişi tarafından izlenen Esra Danki, minik öğrencilerin hediyesi karşısında duygulandı. Hediye edilen peruğu takarak minik öğrencilerle çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

"BU KADAR ÖZEL VE GÜZEL OLUNURMUŞ"

Danki, “Bedenlerimiz büyüdükçe kalplerimiz de sizinki kadar büyüseydi, daha çok sevgiyle dolsaydı keşke. O zaman dünya daha yaşanılası olurdu eminim. Kendileri minicik ama kalpleri kocaman. Fotoğraftaki 5 prenses saçlarını uzatıp, kestirip, peruk yaptırıp; istemeyerek saçlarını kaybeden bizlere hediye ettiler. Bu kadar özel ve bu kadar güzel olunur mu? Evet olunurmuş. Hepinize teşekkür ediyorum. Beray Ece sana ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek mutluluğunu ifade etti.

"HERKESİ DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM"

Danki’nin teşekkür ettiği öğrencilerden Beray Ece ise, “Böyle bir projede yer aldığımız için çok mutluyuz. Bizlere bu fırsatı veren idare ve öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Böyle işlerin daha da çoğalması, yaygınlaşması gerek. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Yarın nelerle karşılaşacağını kimse bilemez. Sizi tanıdığımıza çok memnun olduk ve çok sevdik. Tekrar gelmiş geçmiş olsun, inşallah acil şifalar diliyorum” dedi.