2017-2018 futbol sezonunda şampiyonluk hedefleyen Kuşadasıspor, sezon öncesi çalışmalarının ilk etabını Kuşadası’nda tamamladı. Kuşadasıspor, 20-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kızılcahamam kampında, fizik kondisyon yüklemesini en iyi şekilde yaparak lige güçlü başlamak istiyor. 
 

KADRO ŞEKİLLENECEK

Kamp boyunca günde çift antrenman yapacak olan Kuşadasıspor'un Teknik Direktörü Göksel Özdemir, kamp programı ve yapacakları 2 hazırlık maçı ile takımı görüp şekillendirmek istiyor. Futbolcular ise kampta teknik heyetin gözüne girebilmek için ter dökecek. Kamp süresince şekillenecek kadroya bir veya 2 takviye daha yapılması planlanıyor.

KAMP KADROSUNDAKİ FUTBOLCULAR

Kamp kadrosuna alınan futbolcular ise şu isimlerden oluştu: Süleyman Genal, Barış Çetin, Erdem Eriş, Fermail Aliyev, Hakan Pekserbes, Hüseyin Sayın, Ramazan Kocabıyık, Kaan Bartu Büyükyıldırım, Cevdet Topçu, Recep Güler, Remzi Çamoğlu, Sercan Sakarsu, Caner Bozkurt, Devran Dirik, Şahin Fırat, Sezer İlhan Orhonsayın, Semih Can Aslan, Murat Yorgancıoğlu, Mercan Taşçı, Mehmet Ali Moğul, Egemen Yayla, Ahmet Can, Sezer Önder, Hasan Ateş ve Murat Yılmaz.

FUTBOLCULARI UĞURLADILAR

 Öte yandan Kuşadasıspor Başkanı Behçet Alp ve yönetim kurulu üyeleri, tesislere gelerek futbolcuları kampa uğurladı. Başkan Alp, futbolculara güzel ve verimli bir kamp dönemi geçirmesi dileklerini iletti.