İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İYİ Parti Aydın milletvekili Aydın Adnan Sezgin, CHP Aydın milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, diğer ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

MİLLET İTTİFAKI TEK YÜREK OLDU 

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma töreninde Durmuş Kural, Aytekin Kaya ve Kürşat Engin Özcan katılımcıların bayramlarını kutladı. İYİ Parti Aydın İl başkanı Cemal Sarı, Millet ittifakı’nın Aydın’da kocaman bir aileye dönüştüğünü belirterek  “Bayramda da bir arada olmanın gururu içindeyim. Desteğini esirgemeyen vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyrum. Birlikte çok şey başardık” ifadelerini kullandı.

“HONAZ’DA DEMOKRASİ KAZANDI”

CHP Aydın milletvekili Süleyman Bülbül de Millet İttifakı’nın önemine değinerek sözü İstanbul seçimlerine getirdi. Seçimlerinin iptalinin hukuksuz olduğunu iddia eden Bülbül, “YSK seçimi iptal nedeni saydığı kişileri 23 Haziran’da da yeniden görev veriyor. Bu iptalin hukuksuzluğunu itiraf etmektir. Honaz’da 31 Mart seçimini Millet İttifakı’nın adayı bir oyla kazanmıştı. İptal edildi. ikinci seçimde 2 bin 338 oyla yeniden seçildi. İstanbul’da da aynısı olacak." dedi.Hükümetin uygulamalarını da eleştiren Bülbül; “Aydın Denizli otobanı 22 bin 500 aracın geçmediği yerde 35 bin araç garantili sözleşme imzaladılar. Bunların hesabını mecliste soracağız” ifadelerini kullandı.

“DEMOKRASİ İSTANBUL’DAN BAŞLAYACAK”

23 Haziran’da İYİ Parti milletvekilleri ile birlikte İstanbul’a giderek hep birlikte görev yapacakalarını ifade eden CHP'li Bülbül; “Seçimi alacağız. İstanbul’un değişmesi demek Türkiye’nin değişmesi demek. Demokrasi ve özgürlük oradan başlayacak. İstanbul’da yaşayan 31 bin Aydınlı var. Sizden de isteğim İstanbul’da yaşayan akrabalarınızı arayın gerçekleri anlatın” sözleriyle Ekrem İmamoğlu için destek istedi. İYİ Parti milletvekili Adnan Sezgin de Honaz seçimlerini hatırlatarak; “Bu sonuç demokrasi arayışının ifadesidir. Onlar sandığı tekmeliyorlar biz yüceltiyoruz aramızdaki fark bu. İstanbul zaferinin sonrasında çok daha önemli gelişmelerin önünü açacağız. Bu kutlamayı yapmaktan çok mutluyum." şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE YANIYOR”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas da hükümeti eleştirirerek; “Ekonomimiz yerlerde, işsizlik had safhada. Arefe günü atanamadığı için bir öğretmen canına kıydı. Her alanda kötüye gidiş var. Damat hala başına buyruk politikalarla ülkeyi yönetiyor. Türkiye yanıyor. Biz Türkiye’yi kurtarmaya çalışıyoruz. Türkiye demokratik, hukuk ve parlamenter sisteme dönene kadar bu mücadelemiz sürecek” dedi. İstanbul’da Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için kurdukları demokrasi çadılarının AK Partili belediyeler tarafında  söküldüğünü iddia eden Sukas; “Bu kadar tahammülsüzler. İstanbul’a döndüğümüzde çadırlarımızı yeniden kurup demokrasi nöbetimize devam edeceğim” diye konuştu.
 İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ise teşkilat olarak İstanbul’da görev almaya hazır olduklarını ifade etti.