Bayramda 7’den 70’e herkese hitap edecek farklılıklar getirmeye çalışan Priene AVM, uzun saatleri keyifle geçirtmeyi amaçlıyor. Ünlü markaların bulunduğu Priene AVM'de, ulusal ve uluslararası markalar, restaurantlar, kafeler, Kurban Bayramı'nda müşterilerini bekliyor.

"EKONOMİK FİYATLAR NEDENİYLE VAZGEÇİLMEZ OLUYOR"

Priene AVM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın, 2005 yılında hizmete başladıklarını, 12. yılda ayakta durmanın onur ve gururu içerisinde olduklarını belirtti. 
  Akalın, "Son yıllarda buraya olan ilgi ve talebin daha da artığını gözlemledik. Toplam 45 bin metrekare alanı bulunan AVM'de başta, Tekzen, Migros ve Kırçiçeği olmak üzere pek çok seçkin markaların bulunduğu mağazalar, restorant ve cafeler yer alıyor. Her ne kadar Söke ve çevresine büyük alışveriş merkezleri açılsa da, buradaki seçkin firmalar ekonomik fiyatları nedeniyle müşterilerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Özellikle turlarla geziye çıkanların vazgeçilmezi olan AVM'miz geçmişe göre daha iyi müşteri potansiyeline sahip oldu. Her geçen gün daha da kalabalık müşterilere ev sahipliği yapıyoruz" dedi.

OTOPARK RAHATLIĞI

Akalın, AVM'nin en büyük özelliğinin, alışverişe gelen müşterilerin park yeri sorunu yaşamaması olduğunu aktardı. Son derece büyük ve rahat otopark ile müşterilerine kolaylık sağladıklarını belirten Akalın, şunları kaydetti: "Alışveriş merkezimiz, diğer AVM'lere göre fiyat ve kalitede daha ön planda yer alıyor. Şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutlarız. Bayramda alışveriş merkezimize tüm müşterilerimizi bekliyoruz"