Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir kuyumcu dükkanını alarmının çalması üzerine polis harekete geçti. Kuyumcu dükkanına gelen ekipler, camın kırıldığını ve kasadan altınların çalındığını belirledi. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

"BU NASIL BİR CESARET ANLAMADIM" 

Kuyumcu dükkanı çalışanı Halim Kocabaş, hırsızlık olayıyla ilgili yaptığı açıklamada, elinde balyoz bulunan kar maskeli 3 kişinin darbeye dayanıklı camı 15-20 kez vurarak kırdığını, yaklaşık 1,5 kilogram altını alıp kaçtığını kaydetti. Zanlıların 2,5 dakika gibi kısa sürede camı kırıp altınları çalarak kaçtıklarını belirten Kocabaş, "Çok şaşırdık. Bu nasıl bir cesaret anlamadım. Çarşının ortasında bunu yapmışlar" diye konuştu.

HIRSIZLIK SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsızlardan birisinin çevreyi kontrol ettiği, diğerlerinin balyozla camı kırıp içeri girdikleri görülüyor. Dükkana giren hırsızlar altınları çuvala dolduruyor. Öte yandan hırsızlık olayının ardından kırılan camın yerine duvar örülmesi de dikkat çekti.