Sezon başında transfer yasağını son gün, son dakikada geçici olarak açan siyah-beyazlı yönetim, daha sonra son dakika transferleriyle lige katıldı. Ardından Teknik Direktör Yavuz İncedal ile zorlu maraton yolculuğuna çıkan siyah-beyazlı ekipte, Başkan Hidayet Türen’in istifa etmesiyle başkanlığa İkinci Başkan Özgür Kızıl geldi. 
  15. hafta sonunda alınan mağlubiyetin ardından İncedal ile yollarını ayıran Özgür Kızıl yönetimi, Yavuz İncedal’ın yerine Teknik Direktör Mehmet Akif Başaran’ı göreve getirdi. Zorlu Uşak deplasmanından eli boş dönen Aydınspor 1923, ilk yarının son maçında evinde Tekirdağspor’u 3-1 mağlup ederek, ligi 18 puan ile 12. sırada tamamladı. Siyah-beyazlı ekip özellikle gol atma problemi çektiği ligde, 17 karşılaşmada rakip fileleri 13 kez havalandırırken, kalesinde ise 21 gol gördü. 17 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan siyah-beyazlı ekip, Aydınspor 1923 camiasının ilk yarı 20 puan beklentisinin 2 puan altında kaldı.

4 OCAK'TA TOPBAŞI

Yılbaşından sonra 4 Ocak Perşembe günü resmen başlayacak olan transfer dönemi öncesinde yönetim maddi kaynak arayışına girerken, yasağın kaldırılıp transfer yapılıp yapılmayacağı camiada merakla bekleniyor. 28 gün sürecek olan ara transfer dönemi 31 Ocak Çarşamba günü sona erecek.