Didim’de geçtiğimiz yıllarda ilçe protokolü ile gazetecilerin dönüşümlü olarak düzenlediği aylık kahvaltı etkinliği yeniden başladı. Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği ilk etkinliğe Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ali Uçar, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba ile cemiyet üyesi basın mensupları katıldı.

BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİ

Etkinliğin açılışında konuşan Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Bülent Eser, geçen hafta işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrıldığını belirterek, cemiyetin yeni başkanının Bahri Yaba olduğunu duyurdu. Eser, Didim’de daha önceki yıllarda düzenlenen etkinliğin yeniden başlamasının sevindirici olduğunu belirterek, katılım sağlayan ilçe protokolüne de teşekkür etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz de, etkinliğin yeniden başlaması talebi sonrasında yaz döneminde her ay basınla bir araya geleceklerini belirterek, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, etkinliğin yeniden başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirip, her ay basın çalışanlarıyla bir araya gelinmesine katkı sunacağını ifade etti. Samimi ortamda gerçekleşen kahvaltı sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi.