Lider Yıldızspor ile ikinci sıradaki Karpuzlu Belediyespor, hafta sonunda şampiyonluğu büyük ölçüde etkileyecek olan kritik maçta karşı karşıya gelecek. Önceki sezonda ligdeki şampiyonluğu son hafta Karpuzlu Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup olarak Didim Belediyespor’a kaptıran Yıldızspor, aynı hatayı bu sezon yaşamak istemiyor. Yıldızspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluktan eden ve Didim Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lig’e çıkaran Karpuzlu Belediyespor ise, bu sezon kendi şampiyonluğu için Yıldızspor’u mağlup etmeyi hedefliyor. Bitime son 6 hafta kala lider Yıldızspor ile ikinci sıradaki Karpuzlu Belediyespor’un arasında 2 puan farkı bulunuyor. Şampiyonluk mücadelesi veren iki ekip hafta sonunda karşı karşıya geldikten sonra Yıldızspor 4 maç, Karpuzlu Belediyespor ise 5 maç oynayacak. Yıldızspor, 24. haftada ligden çekilen Aydın İdman Yurdu’ndan hükmen 3 puan alacak. 25. haftada ise Karpuzlu Belediyespor Aydın İdman Yurdu'ndan hükmen 3 puan alacak.

KALAN MAÇLAR

Yıldızspor'un kalan maçları, Karpuzlu Belediyespor, Koçarlı Belediyespor (D), Pamukörenspor, Aydın İdman Yurdu (H), Nazilli Sanayispor ve Kuşadası Trabzon Gençlikspor (D) olarak göze çarpıyor. Karpuzlu Belediyespor'un kalan maçları ise şu şekilde: "Yıldızspor (D), Bozdoğan Belediyespor, Koçarlı Belediyespor, Pamukörenspor (D), Aydın İdman Yurdu (H), Nazilli Sanayispor (D)."

NAMAĞLUPLER

Ligde bugüne kadar oynadığı 20 maçta 18 galibiyet alan Yıldızspor, 2 kez beraberlik aldı ve hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Karpuzlu Belediyespor ise 20 karşılaşmada 17 galibiyet alırken 3 kez beraberlik aldı ve yine rakibi Yıldızspor gibi hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Karpuzlu Belediyespor'un, ligde 56 puanla lider olan Yıldızspor’un iki puan gerisinde 54 puanı bulunuyor.