TYSD Kuşadası Şubesinin Atatürk Bulvarı sahilinde açtığı stantta düzenlenen etkinlikle çocuklara bisikletleri, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman ve dernek yönetimi tarafından teslim edildi.

“YÜREKLERE DOKUNMAYA  ARACILIK EDİYORUZ” 

Bisikletlerini teslim alan çocuklar sevinç yaşarken, bisikletlerine binerek sahilde tur attı. TSYD Kuşadası Şube Başkanı Nermin Akar, derneğin kuruluşunun 91'inci yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, "Derneğimizin kuruluş yıl dönümünde genel merkezimizin başlattığı 'Pedallar hayallere dönsün' adlı kampanyasına biz de Kuşadası’ndan destek veriyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tespit ettiği okullardan başarılı, bisiklet alma imkanı olmayan ailelerin çocuklarına hediye olarak veriyoruz. Bir kısmını dernek olarak bizler karşıladık, bir kısmını hayırseverler karşıladı. Biz bir gönül köprüsüyüz, olanla olmayan arasında bir emektir, bir gönüllülüktür. Allah olandan alıp olmayana vermeyi herkese nasip etsin. Biz 133 şubemizle bunu yapıyoruz, yüreklere dokunmaya, uzanması gerekilen ellere aracı olmaya çalışıyoruz. Biz Atatürk’ün torunlarıyız, Cumhuriyet’in kadınlarıyız, çocuklarıyız. Vatanımız ilelebet payidar kalsın, onun için vatanımıza hizmet etmeye gönüllü olmaya her yerde varız” dedi. Akar, 19 Mayıs’ta bu kampanyalarını  gençlerle devam ettireceklerini söyledi.   
  Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel de Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kuşadası üyelerini kutlayarak çok ulvi bir göreve imza attıklarını, çocukları sevindirmenin ayrı bir onuru olduğunu vurguladı.  

Haber Videosu