Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Örgütü, daraltılmış danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında düzenlenen toplantıya İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve yönetimi ile Gençlik Kolları Başkanı Tolga Ertunç, Kadın Kolları Başkanı Nazlı Çelik, eski başkanlar, meclis üyeleri ve yöneticiler katıldı.

"DESTEK OLACAĞIZ"

Toplantıya başkanlık yapan Hasbi Akman, yaptığı açıklamada yerel seçimleri sıkıntısız şekilde geride bıraktıklarını söyledi. Artık geçmişe değil, geleceğe bakacaklarını belirten Akman, "31 Mart 2019'da bir yerel seçim yaşadık. Allah'a çok şükür hiç kimsenin burnu kanamadan yerel seçim sürecini tamamladık. 5 yıl önce emanet bıraktığımız belediye başkanlığını, seçimlerde geriye aldık. Örgütümüze bundan sonra çok daha fazla iş düşüyor. Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya'ya iki ele sarılıp kendisine çalışmalarında destek olacağız. Belediye bakanlığının bizde kalmasını sağlamak için çok daha fazla çalışmamız gerekiyor" dedi.

"HAZIRLIĞA BAŞLAYACAĞIZ"

İstanbul seçim sonuçlarının 6 Mayıs'ta net olarak açıklanacağını ifade eden Akman, "Bu seçiminin, iptal edilmesi durumunda, sonbaharda erken genel seçim olacağını düşünüyoruz. Bunun hazırlığını da şimdiden yapmaya başlayacağız" diye konuştu. Akman'ın açılış konuşmasını yapmasının ardından söz alan başkan ve yöneticilerin fikirlerini dile getirmesi ile toplantı sona erdi.