2018 yılı Haziran ayında yoğun yağışlar sebebiyle derede Özel İdare zamanında konulan büzler yetersiz geldi ve sular köprünün üzerinden aştı. Köprünün altındaki büzler tıkanırken yolun 4-5 metrelik kısmı kuvvetlendirme duvarlarına rağmen çöktü. Yolun bir kısmında uçurum meydana gelirken özellikle yolu bilmeyen sürücüler için büyük bir tehlike oluştu. Yolu bilen sürücüler de yolun çökme tehlikesi altında bulunması sebebiyle korkulu anlar yaşıyorlar.

“SÖZ VERDİLER AMA…”

Muhtar Osman Ali Aktan, “2018 Haziran ayında çöktü. Kuşadası'ndaki toplantıda Özlem Başkanımızla paylaştım. İlgili daire müdürü 1 ay içerisinde yapacağız dedi. İki araç sığmadığı için büyük tehlike. Her an tehlike ile karşı karşıyayız. Tedbir amaçlı naylon şerit çekildi. Bir an önce yapılmasını istiyoruz. 4-5 metre göçtü. Altında büz vardı. Dere yatağı kapandı” dedi.

“BİR AN ÖNCE YAPILSIN”

Vatandaşlardan AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akçay, “Aşırı yağışlardan dolayı göçtü. Büyükşehirin sorumluluğunda olduğunu söylediler. Yolun göçme tehlikesi bulunuyor. Büyük tonajlı TIR’lar da bu yolu sıklıkla kullanıyor. Karşıdan bir araç geldiğinde diğeri beklemek zorunda. Bir an önce yapılmasını istiyoruz” dedi.