Sanat Yönetmeni Selami Taner'in organize ettiği Söke Şehir Tiyatrosu ve Bremen Mızıkacıları Çocuk Oyunu, Kuşadası Tiyatro Festivali ve Denizli Uluslararası Çocuk Tiyatro Festivali'nin ardından 1. Efes Tiyatro Festivali'nde yer aldı. Söke Şehir Tiyatrosu Dünya klasiklerinden Milli Eğitim Bakanlığı onaylı çocuk oyunu Bremen Mızıkacıları ile Selçuk Belediye Tiyatrosu'nun düzenlediği 1. Efes Tiyatro Festivali'nde çocukları hem eğlendirdi, hem de bilinçlendirdi. Çocukların yoğun ilgisi ile karşılanan Bremen Mızıkacıları oyunu, takdir topladı. 
  Sanat Yönetmeni Selami Taner, oyun sonunda ekip olarak ödülleri alırken yaptığı konuşmada, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, Selçuk Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Erol Namdar, Selçuk Belediye Tiyatrosu, Söke Şehir Tiyatrosu oyuncuları Hamdi Akgül, Polat Kaya, İsa Kır, Dğancan Ege, Gürkan Duyan, Sevgi Saatçi, Hülya Yaşar, yönetmen Barış Demirkaya, Söke Şehir Tiyatrosu ve Meandros Oyunculuk Ajansı Derneği Başkanı Birşen Sümerkan ile Prof Rasim Aşın’a teşekkür etti.
  Öte yandan Bremen Mızıkacıları oyununun, Aydın il merkezi ve ilçelerinde de gösterime sunulacağı aktarıldı. Selami Taner, Aydın'da çocuk tiyatro festivali projesi olduğu müjdesini de verdi.