Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta 5. hafta heyecanı bu hafta sonu yaşanacak. Lige istediği gibi başlayamayan ancak Kale Belediyespor deplasmanından 1-5’lik net skorla galip dönen Aydınspor 1923, Pazar günü Adnan Menderes Stadı’nda Muğla ekibi Ortaca Belediyespor’u konuk edecek. Kritik öneme sahip karşılaşma 15.00’te başlayacak. Efe’de bu maç öncesinde Erol Durbakan’ın kırmızı kart cezası sona ererken, golcü Tunahan Bilgin dışında eksik bulunmuyor. 
  Hafta içerisinde çalışmalarını seyircisi önünde 3 puan üzerine sürdüren Aydınspor 1923’te Teknik Direktör Ergun Ortakcı’nın geçtiğimiz hafta kazanan kadroyu sahaya sürmesi beklenirken, ilk hafta sakatlanan kanat oyuncusu Okan Tirgil’in ise maçın ikinci yarısında görev alacağı öğrenildi.

DÜDÜK TOKAİL’DE

Pazar günü oynanacak karşılaşmada İzmir bölgesi hakemleri görev alacak. Kritik karşılaşmayı Fatih Tokail yönetecek. Tokail’in yardımcılıklarını Ahmet Kıvanç Kader ve Kadir Sonocak yapacak. Maçın 4’üncü hakemliği ise Gökhan Özdemir üstlenecek.

MENDERES’TE 5 BİN TARAFTAR BEKLENİYOR

Ligde şampiyonluğu hedefleyen Aydınspor 1923’te haftalar geçtikçe taraftar sayısı artmaya devam ediyor. Deplasmanda alınan galibiyetin moraliyle Ortaca önüne çıkacak Efe’yi üst sıralara atmak için büyük öneme sahip maçta taraftarı yalnız bırakmayacak. Güneşli bir havada oynanması beklenen maçta tribünlerde en az 5 bin taraftarın destek olması bekleniyor.