Yıldırım Demirören Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat, Başkan Yardımcısı Gürdal Yüzügüler, Başkan Vekilleri Kadir Mutlu ve Soner Yelkovan, Genel Kaptan Haluk Vokala, Futbol Şube Sorumluları Ünal Önal, Ali Aydın ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"HER KONUDA ANLAŞTIK"

Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Ahmet Yavuz ile yolların ayrılmasının ardından Yavuz İncedal ile anlaşıldı. Hedefler doğrultusunda en iyi tercihi yaptıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Nurettin Özkat, "Yavuz hocamız ile 1 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kendisi ve ekibiyle her konuda anlaştık. Hocamızla bir hedef üzerinde uzlaşma sağladık. Nazilli Belediyespor hiçbir zaman hedefsiz olmamıştır. Kendilerinin Nazilli Belediyespor'u iyi yerlere taşıyacağına inandığımız için kariyeri ve çalışma disiplini ortada olan hocamıza, yeni başarılar için Nazilli Belediyespor'da kapımızı açtık. Kendisine başarılar diliyoruz. Şanlı Nazilli Belediyespor'un tarihine yeni bir tarih katacağına inanıyoruz. Kendisine ve kulübümüze başarılar diliyoruz" dedi.

"NAZİLLİ'YE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Kulüp Başkanı Nurettin Özkat ve yönetim kuruluna teşekkür eden Teknik Direktör Yavuz İncedal, "Beni böylesine köklü bir kulübe getirdikleri için yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Nazilli bir futbol kenti, spor kültürü yüksek olan bir şehir. Takımına sahip çıkan, takımını sonuna kadar destekleyen, zor günlerde dahi Türkiye'nin en uzak köşelerine kadar giden müthiş bir taraftar kitlesine sahip. Böyle bir kente, hedefleri olan bir kulübe hizmet edecek olmaktan dolayı mutluyum. Türkiye'nin birçok yerinde teknik direktör olarak çalıştım. Ben futbolun bir hizmetkarıyım. Bu çalışmalar sırasında birçok yerde başarılar elde ettik ama bu başarıda takım ruhu, takım bütünlüğü, bir aile ortamı, yönetimi, teknik heyeti, taraftarı, basın mensupları ve futbolcularıyla bütünleşerek gerçekleştirdik. Ben başarının bu şekilde oluştuğuna inanan insanım. Görevimde en iyi şekilde futbol kültürü olan, müthiş bir taraftarı olan Nazilli'ye de en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.

"KARAKTERLİ VE MÜCADELE EDEN FUTBOLCULAR İSTİYORUZ"

Nazilli Belediyespor'un öncelikle iç transfer çalışmaları olduğunu vurgulayan İncedal, "Nazilli ve Nazilli Belediyespor'un her zaman hedefleri vardır. Bu kapsamda öncelikle iç transfer görüşmelerinin devam ettiğini ardından dış transfere yönelineceğini belirtmek isterim. Yapacağımız transferler ve mevcut kadrodan anlaşacağımız futbolcu arkadaşlarımızı belirledikten sonra hedefimiz ve durumumuz daha net ortaya çıkar. Ama biz ne olursa olsun başarılı olmak istiyoruz. Öncelikle doğru futbolcu gruplarıyla, karakteriyle örnek futbolcularla çalışmak istiyoruz. Kulübe uyumlu, futbolu seven, formasını sonuna kadar ıslatan, karakter üstünlüğü pozitif olan arkadaşları kadromuza katmak istiyoruz, onlarla çalışmak istiyoruz. Tabii ki bu netice sonunda belirli hedefleri yakalayacağımızı düşünüyoruz. Başarılı olmak, başarmak istiyoruz. İç transferi tamamen yönetim kurulu üyelerimize bıraktım, tabii ki tanıdığım katkı sunacağım veya düşüncelerimi aktarırım. Dış transfer konusunda da öncelikle doğru insan, daha sonra takıma uyum sağlayabilecek karakteri, bu kente uyum sağlayacak karakterdeki oyuncu gruplarındaki futbolcular olacak. İnşallah hedeflere hep birlikte ulaşırız" ifadelerini kullandı. Nazilli Belediyespor'un 1 yıllık anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Yavuz İncedal'ın ekibinde ise yardımcı antrenör Rıfkı Ekenler, atletik performans antrenörü Cengiz Tarım ve kaleci antrenörü Sinan Özdoğan yer alıyor. Son olarak Niğde Anadolu Futbol Kulübü'nde görev alan deneyimli teknik direktör İncedal, bir dönem de Aydıspor 1923'ü çalıştırmıştı.

Haber Videosu