Anket sonuçlarının ardından basın toplantısı düzenleyerek bilgi veren Kaymakam Soley, detayları paylaştı. Kaymakamlık tarafından geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen yalnız yaşayan 200 yaşlının kişisel bakımları ve evlerinin temizliğini kapsayan Şefkat Eli, 60 yaşlıya her gün iki öğün yetebilecek şekilde yemek götürülmesi projesini kapsayan Aşevi, 450 haneden oluşan ihtiyaç sahiplerinin yılda iki kez giyecek, iki ayda bir temizlik malzemesi, her ay da gıda malzemesi yardımından kendilerinin giderek alışveriş yapar gibi faydalanmasını sağlayan ve bürokratik prosedürleri en aza indiren Sosyal Market projeleri ile ilgili olarak memnuniyet anketi düzenlendi.

ÇEŞİTLİ SORULAR SORULDU

Her üç anket çalışması için projelerden yararlanan 50’şer kişilik örneklem grubuna sosyal market projesi için 6 ve diğer iki proje için 5’er olmak üzere, "Projelerden memnun musunuz, gıda, temizlik, giyim ürünlerinden ve miktar ve verilme sıklığından memnun musunuz, yemeklerden memnun musunuz, temizlik ürünlerinin kalitesini beğeniyor musunuz, yemeklerin sağlıklı olduğunu düşünüyor musunuz, verilen miktardan, verilme sıklığından memnun musunuz, yemeklerin saklama koşullarından memnun musunuz, hizmetleri yerine getiren personellerden memnun musunuz?" şeklinde sorular soruldu. Ankete katılanlardan sorulan sorulara çok iyi, iyi, orta ve kötü şeklinde cevap vermeleri istendi. Yapılan anket sonucu tüm katılımcıların projelerden son derece memnun olduğu sonucu çıktı.

KAYMAKAM SOLEY, BİLGİ VERDİ

Anket çalışması hakkında bilgi veren Kaymakam Ahmet Soley, “Vatandaşımızın projelerden çok memnun olduğunu gördük. Verdiğimiz hizmetlerin devam etmesi istendi. Farklı talepleri var mı bunları da sorduk. Devam etmesi dışında bir talepleri yok. Yalnızca Şefkat Eli Projesi kapsamında yapılan ev temizliklerinin 15 günde bir değil, haftada bir yapılmasını istediklerini söylediler. Hiçbir şikayet gelmedi. Bu da bizleri çok memnun etti” dedi.