AK Parti’de 5 Kasım'da başlayan yerel seçimler için aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. CHP’li Belediye’nin bulunduğu  Bozdoğan’da Ziraat Odası Başkanı Mustafa Galip Özel,  Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldu. Başkan Özel, kendisine destek olmak için gelen yaklaşık 150 kişi ile birlikte resmi başvurusunu yapmak üzere AK Parti İlçe Başkanlığına gitti. AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu ve kalabalık bir partili grup, Galip Özel ve beraberindekileri kapıda karşıladı.

“TARIMDA KATMA DEĞERİ ARTTIRMAK İSTİYORUZ”

Partililerle tek tek selamlaşan Galip Özel’in başvurusu sırasında partililer ve oda üyeleri parti binasına sığmadı. İlk olarak Kemal Bozoğlu konuşmasını yaptı. Bozdoğan’ın tam bir tarım kenti olduğunu hatırlatan Başkan Bozoğlu, “Belediyecilik artık altyapıdan ibaret değil. Belediyeciliğin en önemli unsuru halkın refah seviyesini yükseltmektir. Ürünlerimizin katma değerinin yükseltilmesini, tarımsal sanayinin de ilçemizde olmasını  istiyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ BELEDİYE”

Bozoğlu’nun ardından söz alan Galip Özel, hedeflerinin AK Parti bayrağını belediyede  taçlandırmak olduğunu belirterek, “Bu işin Ankara ayağında ilçemiz için yapılabilecek tüm hizmetleri getirmek istiyoruz. Oda başkanlığım sürecinde projelerim bazı nedenlere takıldı. İnşallah yerel yönetimin gücüyle bunları hayata geçireceğiz. Hep beraber, el ele ilçemizi daha ileriye götürmek istiyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz belediye” diye konuştu.