Başkanlık makamında düzenlenen törene, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Servet Toksoy, Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri Ahmet Karaoğlu, Ali Çağlar, Ekrem Gençaslan, Hasan Candan, M. Emin Tural, Denetleme Kurulu Üyesi Sedat Aslanoğlu ile Disiplin Kurulu Üyesi Halil Akıl da katıldı.

"BİZİM İÇİN ONUR VERİCİ"

İmza töreni sonrasında konuşan Başkan Atabay, “Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri arkadaşlarımızdan, sayın Süleyman Seba adına park yapma talebi geldi. Biz de tabi bunu memnuniyetle karşıladık. Zaten meclisimizden de geçti. Sayın Süleyman Seba, Türk futboluna önemli hizmetler yapmış önemli bir değer. Arkadaşlarımız da onun adına düzenlenecek parkın düzenleme işlerini kendilerinin deruhte edeceğini söyledi. Böyle bir işe 'hayır' dememiz mümkün değil. Böyle bir insanın isminin ilçemizde bir parkta yaşaması bizleri de mutlu eder. Önemli olan böyle iyi örneklere atılabilmek. Bu da onun bir başlangıcı olur. Galatasaraylıların da böyle bir talebi oldu. Onlara da bir yer tahsis ettik. Onlar da parklarını yapıyorlar. Oranın adı da 'Metin Oktay' olacak. Önemli değerlerin isimlerinin parklarda yaşatılması bizim içinde son derece onur verici” dedi.

TOKSOY'DAN ATABAY'A TEŞEKKÜR

Dernek Başkanı Servet Toksoy ise, “Didim Belediye Başkanımız Sayın Deniz Atabay’a gösterdiği ilgi için teşekkür ediyoruz. Sayın Seba’nın isminin yaşatılacağı bir parkın düzenlemesi için bize yer tahsis etmeleri, spora ve sporcuya verdiği önemin göstergesidir. Biz dernek olarak Süleyman Seba adına düzenlemesi yapılacak olan parkta bir anıt yaparak Türk futboluna altın harflerle ismini yazdıran Beşiktaş Kulübü'nün efsanevi başkanını ismini Didim’imizde de yaşatacak olmaktan onur ve gurur duyuyoruz" diye konuştu.