Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 20 Şubat’ta gerçekleştirilecek programa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak katılacak olan Aymelek Derneği, Türkiye genelinde şuraya katılacak olan üç dernekten biri olarak Aydın’ı temsil edecek.

“HEYECANLI VE MUTLUYUZ”

Gösterdiği teveccühten dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a minnettar olduklarını belirten Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, “Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz. Cumhurbaşkanımızın davetlisi olarak bu programa katılacak olmaktan dolayı heyecanlı ve mutluyuz. Programda Aydın'ımızı en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi.

DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Aymelek Derneği olarak kuruldukları günden bu yana 14 bin 820 evi ziyaret ettiklerini belirten Başkan Altınbaş, “Bu ziyaretlerimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 346 kumandalı hasta yatağı, 382 akülü tekerlekli sandalye ve 756 manüel tekerlekli sandalye hediye ettik. Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.