Karacasu’da resmi bayramlaşma töreni ilçede bulunan Şehitler Parkında yapıldı. Buradaki bayramlaşmaya Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Belediye Başkanı Zeki İnal, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Mehmet Erikmen, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydın Güvendi, Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt, SYDV üyesi Mugadder Sayal, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşmanın ardından ikramlara geçilirken, bir süre sohbet edildikten sonra Kaymakam Soley mesai yapan personelleri ziyaret etti.

JANDARMA VE HASTANE ZİYARET EDİLDİ

İlk olarak İlçe Jandarma Komutanlığına giden Kaymakam Soley’i burada İlçe Jandarma Komutan Onur Özdemir ve personeli karşıladı. Jandarma personeli ile tek tek bayramlaşan Kaymakam Soley, hayırlı bayramlar diledi. Ardından İlçe Hastanesine giden Kaymakam Soley burada da personelle bayramlaşmasının ardından İlçe Sağlık Müdürü Hakan Soy’dan vakalarla ilgili bilgi aldı. En ağır vaka olarak merdiven düşme vakası geldiği öğrenilirken personelin saat 11.00’e kadar 40’a yakın hastaya hizmet verdiği kaydedildi.

CEZAEVİNE ZİYARET

Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Kaymakam Soley, Emniyet Amiri Davut Özkan’la bir süre sohbet edip personelin bayramını kutladıktan sonra Karacasu Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda giderek görevli personelin ve burada cezalarını çeken mahkumların bayramlarını kutladı. İlk defa bir Kaymakamın ilçedeki ceza infaz kurumuna giderek personel ve mahkumlarla bayramlaştığı öğrenildi. Burada bir süre kalan Kaymakam Soley, ardından Geyre Jandarma Karakoluna giderek Karakol Komutanı Yılmaz Sinan ve buradaki askerlerin bayramını kutladı. Tüm ziyaretlerde Kaymakam Soley’e İlçe Jandarma Komutanı Onur Özdemir, Emniyet Amiri Davut Özkan ve SYDV Müdürü Mustafa Geçmez eşlik etti.  

Haber Videosu